torstai 4. kesäkuuta 2015

Huh heijaa!

Loma alkoi rytinällä, mutta kyllä se on ansaittukkin! Kirjoittaminen ja muu tekeminen Seran kanssa ollut vähän vähillä kun viimeiset viikot olivat koulussa niin kiireisiä että kaikki vapaa-aika meni kotonakin kouluhommiin. Onneksi tuo ei ole siitä moksiskaan, mutta asiahan muuttui heti kun hypättiin lomalle ja äidilleni!

Alkuun tosin vain Sera jäi äidilleni itse jatkaessani matkaa Riihimäelle ystäväni ylioppilas juhliin. sillä tulikin sitten juhlittua oikein olan takaa, kun pirskeet oli yhdistettynä ystäväni yo-juhlat ja minun 18 vuotis synttärit, mahtavaa oli kun oli vanha likkaporukka taas kasassa! Tällä aikaa Sera pääsi äitini ja Riemun mukaan pitkille metsälenkeille ja kaluamaan luita, kun itse toivuin vielä juhlimisesta muutaman päivän Riihimäellä. :-D

Blägi, Riimi ja Riemu
Kotikotiin päästyäni tiistaina käytiin ostamassa koirille lisää sapuskaa ja nautittiin nätistä säästä ja illemmalla pyyhällettiin sitten Rajasaareen uimaan koirien kanssa. Ja kävikin hyvä tuuri kun fb:stä bongasin että Noora ja Riimi, Sanni että Nemo ja Amanda ja Aida ovat myös tulossa paikalle, jee!
Törmättiinkin joukkoon heti kun autosta hypättiin ulos saaressa. Noutajat löysivät heti yhteisen sävelen, nimittäin vesi. Kaikki koirat kirmasivat suoraan veteen Aida shelttiä lukuunottamatta, raukka kun ei varpaitaan uskaltanut kastella! :D



 Sera paineli taas pääasiassa omia menojaan, mutta Riemu kyllä leikki jokaisen vastaantulijan kanssa ja innoissaan haki dummyä vedestä. Vaikka ei sitä aina saanutkaan. :-D Sera uskaltautui leikkimään hieman jopa Aidan kanssa oman lauman lisäksi, Aida koki olevansa selvästi tolleri. Paimen neidille kun ei muiden puistoilijoiden seura kelvannut ja Amanda kertoikin miulle, että Aida ei yleensä koskaan leiki kuin toisten shelttien kanssa. Serasta oli myös hauskaa metsästää aaltoja ja räkyttää korvassa kun kukaan eiheittänyt mitään, pölvästi.

Ilta menikin nopsaan puistoa kierrellessä ja koirien uidessa! Kotimatkalla autosta löytyikin kolme rättiväsynyttä koiraa, ja kyllä siinä itteäki väsytti. Isot kiitokset vielä seuralaisille, oli kivaa! :-)


2 kommenttia:

  1. Haha, Aida niin elementissään. :D "YHYY, en voi leikkiä muiden kuin shelttien kanssa." "YHYY, märkää, varpaat kastuu." Ja toi vika kuva.. "Kuvitteleeks tää olevansa koira?" :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eipä Serakaan välitä oikeen ku muista tolloista ;) Muuten se on kyllä 'JEEE varpaat kastuu' 'JEEE MÄ OON IHAN HIEKASSA' :D

      Poista