lauantai 27. kesäkuuta 2015

aika vierii

Taas hurahtanut hetki edellisestä postsauksesta pahoittelut siitä!
Väliin on mahtunut reilun viikon totaaliloma Seran kanssa ja ei oikeasti tehty mitään muuta kuin pakolliset lenkit ja voi kyllä sanoa että teki ihan hyvää parin viikon lemntämisen jälkeen. :-D

Vantaalla ollessa käytiin liitelemässä myös HSKH:n epiksissä 3 radan verran. Otetiin kaksi starttia supermölliradalla, ja oli muuten kivaa ja koira toimi! Ainut että tokavikalle putkelle en millään ehtinyt Seraa ohjata ajoissa kun toinen luukutti niin kovaa edessä. Sinne molemmilla kerroilla turha ympäripyörähtäminen kun itse en kyennyt tarpeeksi kovaa juoksemaan. :-D Mutta hienot epis nollat saatiin! Riemu oli myös messissä hengailemassa ja neiti napottikin nätisti rataan tutustumisten ja ratojen ajan kevythäkissä, pätevä likka. :-)

Otettiin myös yksi startti mölli/1lk radalla, se sujui muuten aivan loistavasti mutta ite möhläsin kokonaan siinä yhden valssauksen, tein sen väärään kohtaan ja ohjasin väärin niin Sera kielsi hypyn ja ohitti seuraavan. Muuten koko loppu rata meni aivan nappiin myös minun osalta ja tuli kyllä niin voittaja fiilis! Ajattelin hetken ottavani radan uudestaan, mutta se meni kyllä koiran osalta niin hyvin että siihen oli kyllä hyvä jättää!




Tsemppareina meillä oli mukana Noora Renen  ja Riimin kanssa, ja Noora osallistui myös samoille radoille kuin me mutta Riimin kanssa supermölliin ja Renen kanssa tuohon mölliin. :-)
Sijoituttiin myös ihan hyvin, supermölli radalla Sera oli muistaakseni 4. ja 6. yli 20 osallistujasta! Etenemä oli muistaakseni 4,4m/s eli aika kovaa mentiin. :-) Mölliradalla ei tulosta sen oman möhläilyn ja pyörimisen takia, mutta sitäkin parempi mieli!

Tulosten odotteluiden jälkeen lähettiin sitten jäähkä lenkille koko porukalla, Riemu ja Riimi rallasivat menemään ja Sera ja Rene sai tyytyä hihnoissa roikkumaan. Rene oli niin kovin kiinnostunut Serasta vaikkei arvon neiti kosimisista piitannut.

Noora ja tämän avopuoliso vielä ihanasti nakkasivat meidät kotiin matkan varrelle, ei tarvinnut lähteä busseilla säätämään. Ja iso kiitos vielä kisaseurasta ja kyydistä Nooralle! :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti