maanantai 4. toukokuuta 2015

Temppuvideoa ja lenkkeilyä

Tällä viikolla ei olla tehty Seran kanssa mitään ihmeellistä.
Agility treenit peruuntui valitettavasti perjantailta, joten ei ehditä treenaamaan ennen ens torstain mölliagilityjä! Mutta mutta, ehkä me selvitään!

Vappu suijui mukavissa merkeissä kettusen kanssa päivällä kauniissa säässä lenkkeillen Vuoksen varrella ja ilta ystävien kanssa juhlimassa. Kelpasi neidin jäädä rauhassa väsyneenä nukkumaan, kun suunnattiin kepon kanssa Vappua juhlistamaan.

Opeteltiin ajankuluksi uusi temppu Seran kanssa, sen opettelu sujui yllättävän helposti ketulta! Neidillä riitti kiinnostus tekemiseen ja hermot kesti vaikka namia ei tullut aina kun kettu halusi. :-)
Temppuilun lisäksi ollaan käyty metsälenkeillä ja haettu vuoden eka punkki!
Täytyykin siis varmaan lähteä ostamaan expotit ja laittaa litkut niskaan. Ällöttäviä verenimiöitä..

Tänään tunnin tuttu metsäpolku vaihtui uusien lenkkireittien tutkimiseksi, aikaa kului reippaat 4h ja kilometrejä karttui reilut 8km! Pääasiassa polku oli mukavan tasaista ja helppokulkuista missä minäkin uskalsin muutaman juoksuaskeleen ottaa, mutta maaston muuttuessa vaikeammaksi muuttui polkukin vaikeakulkuiseksi. Vähän väliä sai miettiä mihin jalkansa uskaltaa laittaa ja miten sitä pystyssä pysyy! Nälkä ja hiki tuli, eväät olisi ollut poikaa! Matkalla muutaman makkaranpaistajan herkkuja kuolailtiin, mutta tunnollisesti jatkettiin matkaa kuola valuen ja kalorit kuluen!

Kotiin päästiin sopivasti ennen Leijonien illan peliä ja hyvällä omatullolla herkuteltiin sitten peliä katottaessa molemmat tytöt väsyneinä kepon kainalossa!
Muutenkin pidennetyn viikonlopun aikana kilometrejä karttui useampi kymmen kilometriä!














Tässä vielä tämä meidän uusi turha temppumme!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti