lauantai 3. toukokuuta 2014

Riemu

Ensimmäinen yö meni pikkuisen kanssa loistavasti. Aidattiin sille meidän kylppäri, ettei tarvitse miettiä meneekö laminaatti pilalle jos pienellä yllättää pissahätä. Yöllä kun jätettiin se sinne nukkumaan, niin vain hetken aikaa vikisi ja sen jälkeen kävi tyytyväisesti nukkumaan.
Aamullakaan Riemun herätessä ei se muuta vikissyt kuin ilmoittaekseen että on hereillä. Hetken hiljaisuuden jälkeen sitten käytiin noukkimassa se ja toimitettiin heti pihalle pissalle. Eipä kylppäriinkään ollut tulleet koko yön aikana kuin yhdet pissat, vaikka illalla neiti joikin mielestäni kohtuu paljon.




Koko päivä muutenkin mennyt ihan nätisti, pieni piraijahan tuo neiti on mutta äkkiä on lähtenyt kitkeytymään sormienkin napsiminen pois. Pätevä pentu! Vain parit pissatkin sisälle päässyt, kun itse on ollut turhan hidas.
Aikuiset eivät ole tuumanneet pienestä oikein mitään, mitä nyt välillä vähän katsovat hölmöinä kun toinen hiirrrrrrrveästi yrittäisi saada leikkikaveria. Pari murahdustakin on kuulunut kun Riemu ei ole tajunnut antaa olla rauhassa kun toiset on olleet omissa oloissa. Mutta heti on kyllä tajunnut jättää rauhaankin. 

Kova ahmattikin tuo penikka on, ruoka uppoaa suuuuuurella ruokahalulla ja heti tiedettiin mikä on oma ruokapönttö ja -kippo. Rauhallisesti onneksi syö, vaikka ruokahalu on suuri. 
Oma nimikin tunnistetaan jo jotenkin, tai siis, aina kun jaksaa kuunnella sen huutamista. ;) Aika rohkea ja utelias pentu on ainakin tähän saakka ollu, ja kovat äänetkään ei paljoa hetkauta! Hissi pientä hieman alkuun pelotti, mutta nyt sekin on kuin leikkiä vain! 


No jos mä nyt vähän?


Kova tuo pentu on leikkimään, nyt tykkää varsinkin repimisleikeistä. Vähän noutaakin, mutta tuppaa välillä heitettäessä katsoa toiseen suuntaan ja sitten ei muka enään tiedäkkään mistään lelusta, kun löysikin jo jotain muuta mukavaa!
Nätisti osaa myös mennä nukkumaan kun väsyttää, ei jää turhia riekkumaan jos unihiekkaa on jo simmuissa. Pieni sydänten valtaaja tuo kyllä on. 

4 kommenttia:

  1. apua, pongasin juuri aivan ihanan tolleripennun! ♥ en ehkä kestä
    http://onni-monni.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi mitä kuvia! ♥ Ulkoasu oikein kivaisa, oikean reunan kuvalinkit voisi kuitenkin laittaa vaikka koodeilla niin niistä lähtisi reunukset pois! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hähhäää, pukkaako pentukuumetta >:D Jooo, helpommin sanottu kuin tehty, en nimittäin todellakaan osaa koodata.. :D

      Poista
    2. No valitettavasti! Tämä kevät on aina niin raastavaa aikaa kun joka puolelta pukkaa pentusia. ♥ Se ei ole vaikeaa! Mutta kyllä nuo noinkin ovat toimivat! :)

      Poista