lauantai 16. huhtikuuta 2016

Ei otsikkoa.

Ai näikö?
Seran saikku päättyi vihdoin ja viimein. Suu on kokonaan parantunut ja tikit sulaneet.
Käytiin keskiviikkona taas omatoimisesti hallilla treenailemassa. Sera oli yllättävän rauhallinen suhteessa siihen, kuinka paljon sillä oli virtaa loman jäljiltä. Korvatkin oli tällä kertaa suotu neidin päähän, eikä huudot siis kaikunu tyhjille korville.

Kontaktit oli päätreenissä nyt. A:lla paikka on jo todella varma eikä epäröi enään oikeastaan yhtään.
Puomella on pientä hätiköintiä, mikä näkyy pepun heilumisessa puolin jos toisin. Seran on myös selvästi vaikeampi erottaa mistä sitä palkkaa siinä saa, usein yrittää että on vain puolet varpaista maassa. Pikkuhiljaa alkaa puomikin olemaan varmempi Serasta. Selvästi ajatteli kovaan ääneen päässään, että mikä tässä nyt on niin ihmeellistä.

Tehtiin myös puomen alastulo lankulla juoksuja pöydältä. Olin alkuun aika varma, että Sera tulee läpi kuin ohjus, mutta aika hyvin se hiffasi. Pari kertaa jähmettyi keskelle lankkua mutta hetken mietiskeltyään haki kontaktille mistä tietty vapautus. Siinä kohtaa alkoikin tolleriluuppi ja pari kertaa tultiin läpi ja kovaa. Pyöriteltiin pari kertaa vaan sivusta paikalle ja palkalle vapautus niin alkoi taas kettu hiffaamaan.

Tehtiin myös ihan simppeliä rataa, että päästiin molemmat päästelemään vähän höyryjä. Puoliympyrässä 3 putkea ja 5 hyppyä. Takaa kierto ja takaisin, lujaa sai siis painella.
Ei kummosempia ongelmia, ite ohjasin takaa kiertoa esteenä enkä linjana, mutta muutaman toiston jälkeen sekin toimi. Tai toimi se alunperinkin, mutta lopuksi paremmin!
Loppusuorilla eteen irtoamista pitää treenata, nyt jäi kyselemään hirveästi. Etupalkka treeniä, ei siinä muu auta!Lämpimät ilmat on suosinut joten, ollaan oltu Seran kanssa extra paljon ulkona. Lenkillä, ottaa arskaa ja herkutelemassa jätskillä. Niiin ja jänisjahdissa..

Neiti nimittäin päätti alkuviikosta livahtaa pannastaan ja lähteä 45minuutin jänöjahtiin. Vieläpä junanradan varresta..
Onni onnettomuudessa, että neiti palasi ehjänä takaisin.

Tänään käytiin ostelemassa pientä piristystä kotiinkin. Allekirjoittanut on siivonnut urakalla hikihatussa kotia kuntoon, kun kettu on nauttinut auringonpaisteesta lattialla. Reilu peli.

Noh, mutta nyt kelpaakin käpertyä sohvalle, kun oma koti mielyttää niin kovasti silmää..
Ja mikä vielä parempaa! Suihkun jälkeen pääsee puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. ♥

Ihanaa kevättä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Jee! Tekin terveenä ja treenien parissa, huippua! Sulla on ihana olkkari, mulla on itsellä aika samat värit omassakin sisustuksessa käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Aika oli pitkä! Treeni intoa on molemmilla vaikka muille jakaa! :D
   Oi, kiitos! <3 Musta-harmaa-valkoinen teema on omaan silmään nätein, siellä täällä väripilkkuja. Makkarissa on ruskea petsattu lipasto mikä ei väreiltään sovi, mutta en ole raaskinut sille mitäön tehdä kun on äitin kanssa yhessä se kunnostettu ja vielä niin hyvässä kunnossa. :) Mattoja tänne vielä kaipaisi mutta kun en tiedä minkälaisia! Kaipaisin pientä sisustus inspistä joten nakkaahan mulle kuvia sun kodista! ;)

   Poista
  2. Täytyy laittaa! Meillä oli just pientä remppaa täällä, joten ollaan vasta muuttamassa takaisin kotiin kun oltiin hetki siis remppaevakossa. Täytyy koittaa taas saada laitettua paikat järjestykseen, että saa kuvia ;)

   Poista
  3. Oi! Innolla odotan! Mulla on nyt niin paha sisustus vimma että ei mitään järkeä, harmi kun budjetti ei anna periks laittaa kerralla kaikkea uusiksi! :D

   Poista
 2. Ihanaa että Sera alkaa olemaan jo kunnossa ja pääsette takaisin treenailemaan! :) Vauhtia ja intoa tuntuu vähän kertyneen saikun aikana!

  Tosi kaunis ja ihanan vaalean sävyisesti sisustettu olkkari sulla! :) Meillä ei kyllä valkoista sohvaa voisi olla... :-D

  Ihanaa kevättä sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolla kertyy kyllä valitettavan nopeasti intoa, mutta turha kirota kun on itse samanlainen! Pikkuhiljaa nyt treeniä, jos sitten kisakentille lähtis ennen kun itse alkaa taas jänistää. :)

   Oi kiitos! Tää on kyllä kiva varsinkin nyt kun luonnonvaloakin riittää. Mäkin alkuun vähän jännäsin että mitä tulee kun on valkonen ja Seralla lupa köllötella myös sohvalla.. :D Mutta tässä on onneks irrotettavat päälliset mitkä voi heittää huoletta pesukoneeseen! Ja likaa hylkivän suihkeen laitan tähän niin on pysynyt yllättävän puhtaana. :) Voin suositella!

   Poista