maanantai 25. huhtikuuta 2016

Belgipoikia ja agilityä


Perjantaina pakattiin Seran kanssa kimpsut ja kampsut pikaiseen kasaan ja hypättiin R junalla Tikkurilaan. Äiti ja Riemu odottelikin meitä vastassa asemalla mistä hurautettiin autolla kotikotiin kartanonkoskelle.


Vastaanottokomitean toinen osapuoli oli kovin loukkaantunut, kun häntä ei otettu meidän haku matkalle mukaan, voi mustuainen. Mieli parani, kun saivat Seran kanssa hetken ihan rauhassa päästellä jälleennäkemisen ilon höyryjä. Ilta meni rauhassa telkkarin ääressä leffaa katsoen.

Aamulla suuntasin kehän varteen mistä Noora nappasi kyytiin. Suunnattiin Ojankoon missä Nooralla ja Renellä oli Petri Heinosen agility valmennus.
Aamu menikin kivasti sitä kuvaillessa ja kuunnellessa oppeja itsellekin. Ja tietysti juoruten ja kuulumisia vaihdellen Nooran kanssa! Sieltä suunnattiin takaisin kotiin ja Noora töihin.
Itse kävin Jumbosta etsiskelemässä uusia juoksuhousuja, aika monta kauppaa piti kahlata läpi ennen kuin sopivat ja kivan näköiset löytyivät. Suurimmasta osasta kun olisi peppu loistanut läpi tai muuten olivat epämukavat jalassa.  Sopivat löytyikin Stadiumista kivasta alennuksesta, kivaa!

Housu kaupoilta suuntasin äitini luota hakemaan Seran ja lähdettiin Ojankoon takasin. Varattiin Netan ja hänen belgiensä kanssa Racinel areenalta kenttä puoliksi, kun halvalla sai! Sera muutenkin kaipasi vähän treeniä erilaisessa hallissa.
Minä saavuin hallille tyylikkäästi myöhässä julkisen liikenteen ansiosta ja kuraisena! Ihana kevät!

Netan ja poikien kanssa käytiin jo tiistaina treenailemassa vähän tottista, vaikka meidän kohdalla ei saatu oikein mitään aikaiseksi, niin pojat sai ihan kivan treenin sekä Sera sai ehkä pienen ihastuksen poikiin. Koskaan, ei koskaan ole lämmennyt kellekään niin nopsaan kuin Riesalle ja Raikulle, löydettiin meijän ehdottomat lempparikaverit. Kettu olisi halunnut treenaamisen sijasta vaan leikkiä!

Hallilla tehtiin Seran kanssa ihan perusjuttuja, pyöriteltiin puomin alastuloa ja vahvistettiin paikkaa. Takaa leikkaukset, viski ja takaa kierto olivat myös treenin alla, kovin kierroksilla kettu oli ja harvinaisen kiinni kädessä. Treeni ei oikein ollut lähteä kulkemaan, mutta hetken päästä yhteissävel löytyi ja saatiin ihan onnistuneet treenit kaikesta huolimatta. Selvästi tarvitaan lisää treeniä vieraissa paikoissa ja oudossa (uudessa) seurassa. :)

Pääsimpä myös kokeilemaan millaista on ohjata herkästi palautetta antavaa belgi poikaa! Voin vain sanoa, että olipa kivaa ja erilaista. Kiitos Netta!

Riesalle palauteltiin Netan kanssa vähän agilityä mieleen ja Raikulle opetettiin ihan perusteita, olipa kivaa ja vaihtelevaa! Tekee itsellekin hyvää palautella ihan perusteita mieleen. Taas katsoo asioita eri kantilta. Treenin lopputulos oli potentiaaliset belgi pojat joista tulee vielä ihan huippuja! Sekä Seran lukemisen taito, päivä päivältä parempi minä.

Super iso kiitos molemmille päivästä. Ei voisi parempaa olla, kun koiramainen päivä huippuseurassa!

Illalla käytiin Seran kanssa vielä vähän testailemassa, miten meidän yhdessä juokseminen sujuu. Sera kaipaa kunnon juoksuvaljaat ja minä vetovyön, muuten ihan hyvin! Himppasen on vaikea juossa, kun on innokas lenkkikaveri hihnan päässä ja hihna kädessä. Hyvin se kuitenkin meni kun sain Seraa vähän himmailtua.

Itsestänikin saan olla ylpeä, treenaaminen on tuottanut tulosta ja juoksukuntoni on parempi, kun osasin odottaa! Askel luisti ja pystyin juosta koko matkan kauppaan ilman pysähdyksiä tai välikävelyä. Palkitsin itseni ostamalla itselleni karkkia, alun perin piti hakea vain äidilleni suklaata iltalenkin muodossa. Hupsista! :-D Nyt oli kyllä ansaittu pussi!

Paremmin onnistunut lenkki sai myös omaa treenimotivaatiota korkeammalle! Pikkuhiljaa tavoitteeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti