sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Mekö koirapuistossa?

Kyllä! Yksi niistä harvoista kerroista kun me puistoillaan, varsinkin jossain muualla kun Rajasaaressa.

Tultiin Seran kanssa etelän lomalle taas tiistaina, koko alkuviikko menikin eri asioiden välissä juosten mutta onneksi nyt hieman rauhoittuu.

Lähdettiin eilen aamusta käymään äitini koululla ja pakattiin Riemu ja Sera autoon. Suunitelmana oli sieltä lähteä suoraan johonkin mettään juoksuttaan, mutta sillä aikaa kun äiti oli palaverissään laitelin Nooralle viestiä, että ovatko kotona. No hehän olivat ja kyselin jos lähtis meijän matkaan juoksuttaa koiria yhessä. Käytiin sitten palaverin jälkeen koukkaa Noora ja koko konkkaronkka mukaan ja suunnattiin läheiseen Järvenperän koirapuistoon.

Puisto oli tosi iso juoksutus puisto niiko Noora kuvaili, sopi meijä tarpeisiin just hyvn sillä hetkellä! Porukka pääs rallittelemaan ja Noora nappaili meille ihania kuvia! Ite en ottanu kameraa kun ei yhtään ajatus aamulla kulkenu kun sinne palaverii lähettii!

© Noora Ollila Vas. Roy, Rene, Riimi, Sera ja Riemu ♥
Porukka tuli tosi hyvin toimeen, eikä Serakaa pojille turhista äksyilly. Vaikka yleesä suhteellise herkästi uroksille sanoo jos persiissä roikkuu, mutta eipä Rene ja Roy siellä roikkunukkaa. :)
Sera tyypillisesti oli se porukan juoksuttaja ja vieterikoipi, en tiiä pitäskö välillä hävetä tota koiraa kun on tommone AD/HD mutta kummasti se aina vallottaa kaikki puolelleen!

Tunnin verran puistoiltiin, sieltä suunnattiin vielä Nooralle kahville. Mie vielä yritän, siis huom yritän laihduttaa ni joha se teen ja kahvin kanssa tuputti ties mitä kaikkea herkkua! Myönnän ehkä syöneeni jotain.. Siis taas huom ehkä.. :D

©Noora Ollila

Nooralta riennettiin sitten työhaastattelun kautta siskoni ja pikku jäbän luo kylään! Pikkumies vähän ujosti alkuun koiria ja vähän kiukutti, mutta kyllä se nauruksi muuttu kun täti ja mummi tuli kylään! Pyydettiin jäbä meille saunomaan kuhan päästään kotia, suunnattiin äitin kanssa siitä kauppaan ja toiseen työhaastatteluun. Toivotaan että tärppäs!


Siskoni toi jäbän yökylään juuri kun olin ite päässyt kotia ja alkanut kokkailemaan. Ilta menikin sitten syöden ja saunoen. Pienen tutkimusmatkailijan kanssa käytiin myös kaupasta hakemassa pientä iltahyvää ennen saunaa. Kyllä tuo pikkumies vaan Riemua ja Seraa niin rakastaa, Seraa varsinkin. ♥
Iltalenkilläkin viiletteli menemään ja metsästi jälkiä, usein huuti 'Sera katso, pulkan jälkiä!' Ja illalla kun Sera olisi halunnut jäbän lelulla leikkiä, toinen vain nauro ja sanoi minulle 'Sera on kiusankappale.' ja heti perään komensi 'Sera ei saa se on minun lelu!'

Ja Sera. Miten tuo koira muuttuukaan heti kun Jäbä on paikalla, pienestä ad/hd tollerista kuoriutuu maailman rauhallisin opettaja kuka haluaa vain olla Jäbän silitettävänä ja leikkikaverina. Ja kuinka tuo hullu taistelija osaakaan leikkiä nätisti leluillaan kun Jäbä on se kenen kanssa Sera leikkii. Sera vahtii ulkona että Jäbä pysyy kaukana autotiestä, lumikinoksilla kiipeillessä seuraa perässä ja muutenkin seuraa mitä pikkumies tekee. En osaa edes sanoin kuvailla miten käsittämättömän kauniisti Sera on Jäbän kanssa. Ne vain rakastavat toisiaan.




4 kommenttia:

  1. Jos sä mun kans oot nii laihiksella et kykene oleen! :D T. Ikuine herkkujen syöjä, jolla herkkuja kaapit pullollaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ei haittaa, en yksinkään kykene! T. Karkkikauppias

      Poista
  2. Ihania puistokuvia! Puistoilu on kyllä hauskaa, kun on tuttuja ja turvallisia koiraystäviä mukana :)

    Oot ihan samanlainen "laihiksella" olija kuin minäkin - niin kauan pysyn siinä, kun herkkuja ei tarjoilla tai niitä ei ole kaapissa. Ja jos niitä ei ole kaapissa, niin ostan niitä sinne..Suomennettuna mulla on maailman huonoin itsekuri herkkujen suhteen :-D Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat ovat Nooran käsialaa, ihan mahtavia!♥

      Joo ihan sama vika, tiiätkö kuinka vaikeeta on olla karkkikaupassa töissä.. :-D

      Poista