keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Me jumppaillaan!

Äiti meni ostamaan toisen tollokaverin suosituksesta tommosen pähkinän mallisen jumppapallon, ollaan nyt innostuttu jumppailemaan siinä kaikkien koirien kanssa aika reippaasti.
pikkuhiljaa homma alkaa sujumaankin eikä pallo oo yhtään ällö tai jännä ollut, hieman on välillä vähän silmät suurentunu kun pahimmat tutinat on pallossa ollu mutta ei kummempia.


Sera olis mieluusti halunnut tehdä Riemunkin vuorolla.

Kai tämä jollakin tavalla doboiluun perustuu, mutta en oo siihen sen tarkeemmin tutustunu, tehään pallolla erilaisia liikkeitä ja tehtäviä koirilla meidän omilla ehdoilla. Riemulle haetaan ehdottomasti parempaa takakropan hallintaa ja selkään lihaksia, Seralla vahvistetaan olemassaolevia ja pidetään mieli virkeänä. Se kun kovasti tuosta pitää. :)

Yllätyin että Sera ei arastellut yhtään tota höllyvää pintaa, mutta kai se oli siitä että tuossa pysyy tassut tosi hyvin eikä luista ollenkaan alta.
Sera on aina ihan innoissaan kun palloa kaivetaan esiin, pitää vissiin ostaa itellekkin samanmoinen pallo.. ;)


Muutoin ei oo mitään ihmeeellistä  tytöt on ollu pitkillä lenkeillä äitin kanssa kun ite kävin tekemässä 5pvä työputken kotona Imatralla. Sera jäi äitille siks aikaa, turha sitä raahata mukana kun tulin taas takaisin juoksemaan lisää erinäisissä haasatteluissa ja muissa menoissa.. Rauhallinen kotiarki kuullostaisi nyt hyvältä.

Kotona Imatralla ei allekirjoittanut ehtinyt tekemään mitään muuta kuin töitä ja pakata.. Yöunet ja ruoka on jäänyt vähiin kun aika meinaa päivistä loppua kesken. Eikä vielä  ihan hetkeen helpotustakaan näy.. Ai vitsit kun muuttaminen on ihanaa puuhaa! Onneksi tästä kaikesta kiireestä ja stressistä saa sentään ihanan uuden kodin..

Joten julistan nyt muutto hiljaisuuden, palaamme uudessa kodissa astian ääreen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti