lauantai 2. tammikuuta 2016

Uusi Vuosi, uudet kujeet!

Joulun lipuessa ohi talvi tuli rytinällä! Tai ainakin pakkasten puolesta, lunta vielä odotamme. Jo viikon päivät lämpötilat ovat olleet -20 tietämillä, hyrr! Voisin lisätä tuohon lämmintä sen 10 astetta, sitten olisi sopiva.

Käytiin alkviikosta myös pitkästä aikaa ohjatuissa treeneissä. Sera oli vaihteeksi kuin päätön kana (mikä näkyy mm. paikalla ollessa haukkumisena), virtaa riitti mutta myös korvia. Itse olin hieman turhan itsevarmana alkuun ja unohdin kerran koiran seläntaakse, mikä kostautui heti. Mutta opiksi otettiin. Kepeille lähetys oli pieni ajatuspieru miulle alkuun kun menin valssaamaan heti hypyn jälkeen vaikka ei pitäny puolta vaihtaa, kun tehtävänä oli kokeilla miten poispäinkäännöt sujuisivat. No videolta huomaa että ne vaativat treeniä. Miun pitäs kääntää enemmän ja Sera tartteis pari haamupalkkaa älytäkseen. Videolla näkyy myös kun Sera pari kertaa luuli lelun lentäneen mystisesti muualle.  Miun pitäisi myös muistaa pysyä käännön jälkeen liikkeellä.
Lopuksi otin kepit niin kuin alunperin suunittelin eli pakkovalssilla. Sitä ei videolla näy.

Oon kyllä super onnellinen meidän keppikehitykseen, Sera on saanu lisää malttia vaikka vauhtia on ja tekee nätisti kun muistan vähän jarruttaa. Tukea tarvitsee toki vielä, mutta edistystä on tapahtunut!




Ajattelin listata myös hieman tälle vuodelle!

Agility
-Kisojen korkkaus ja siirto kakkosiin. Koutsin villinä korttina tähdätään suoraan 3lk. ;)
-Varma keinu
-Täpäkät kontaktit
-Yhteistä hauskanpitoa
-Itselleni varmuutta lisää

Mejä
-Enemmän jälkiä
-Jopa kisaaminen?

Näyttelyt
-TollerShow
-Paula Rekirannalle uudestaan näytille
-Ajatuksen voimalla toimiva kehäkäytös ;)

Ajatus olisi luonnetestistä, mutta saapa nähdä!

Muita lajitavotteita en aseta, toivotaan myös terveyttä jatkossakin, työstetään arjen kulmakiviä ja samalla nautitaan elämästä ja tehdään tästä vuodesta hemmetillinen vuosi! Viime vuosi oli täynnä ikäviä muutoksia, mutta noh ne on historiaa nyt!

Onnellista ja tulosrikasta vuotta 2016 kaikille lukijoillemme! :)

6 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää tuo teidän meno! Ei yhtään epärealistiset tavoitteet, edes tuo 3lk :)
    Hyvä te! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite olin kyllä niin kankea kuin voi vaan olla.. :D Mutta pistän huonojen yöunien ja tsiljoonan vaatekerroksen piikkiin. Oli nimittäin mm. 2 takkia, paksu huppari, treeniliivi ja kahdet housut jalassa!

      Joo eihän ne oo, vaatii hommia mutta kyllä me sinne kakkosiin ainakin päässään! :P Suunitelmissa olisi alottaa 25.3 kotikisoissa, nyt vaan ennen niitä hirveesti epis startteja. :)

      Poista
    2. Siinä onkin sitten ollut kerrospukeutuminen kohdillaan :D
      Varmasti pääsette ja onnea kotikisoihin! Niistä varmaan sitten kuullaan täällä blogin puolellakin? :)

      Poista
    3. No on joo.. Siltä ainakin tuntu! :D Joo kuullaan! Nakkaan ihmisille kamerat käteen että radat kuvataan niin saa videotkin esille! :) Ja kiitos!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvinhä toi rupee meilläki sujumaa, koutsi ilmotti että 10vko aikaa treenata kisoihin ja hakea heti debyytti voitto.. :'D

      Poista