perjantai 13. maaliskuuta 2015

Ihana huhtikuu! Eiku...?

Minun!
Viime viikot on ollu lämpösiä mutta valitettavasti pilvisiäkin, onneksi koko tän viikon on saanut nauttia aivan ihanasta, piristävästä, lämmittävästä auringonvalosta. ♥ Meidän pihakin on reilussa viikossa muuttunut hitaasti sulavasta luistinradasta täysin sulaneeksi pitäväksi asfaltiksi, ei tarvii enää pelätä että vetäis pyllylleen joka kerta kun ulos lähtee. Ja ulkonakin viihtyy paremmin ja pidempään, vielä tyydytään kuitenkin hihnalenkkeihin kun pellot on kuravelliä, jäät heikkoja ja metsät vielä viimeisten kelkkailioiden valloittamia.

Seran rauhoittumiset edistyy, tuo pahin 'kausi' on ohi ja neiti on normaalimpi. Tosiaan sillä tulee ajoittain pahempia kausia jotka johtuvat stressistä ja totahan stressaa välillä sekin että linnut laulaa, joten. Mutta nyt asiat on paremmalla mallilla, Sera voi paremmin ja minä myös, hyvä niin mutta matkaa (liika)stressittömään elämään on vielä.

Seran uusi ruokasäkkikin saapui, toivottavasti tuo neidille mukana hieman painoa takaisin. :-)
Viime perjantaina meillä oli ihan mahtavat treenit, oikeesti. Mikään ei mennyt pieleen ja osasin itekkin ohjata hyvin ja pysyin mukana! Kontaktitkin otettiin ekaa kertaa radalla, aluks tietty muisteltiin vaan alastuloja ja ne suju hyvin niin otettiin riskillä koko este. Ja hyvinhän se meni! Toki pitää olla vielä palkka alastulolla mutta muuten! Muuta sanottavaa ei oikeesti ole tosta kun se että meni aivan putkeen, niin kirjaimmellisesti kuin kuvainnollisestikkin! 


Tän päivän treeneissä oli ideana leijeröinti, mikä suju ihan kivasti. Pari kertaa Suvin piti palkata 3. hypyn jälkeen kun ei hypänny. Putki-puomi erottelu vielä hankalaa kun putki on vaan niin iiihana! Mutta älys sitten että sinne puomille pitää mennä kun Suvi kävi näyttämässä kerran ja ite ohjasin selvemmin sinne puomille. :-) Muuten meni oikein kivasti, lopussa Sera vaan ei sitten enään mennyt sinne 15. putkeen, ku eihän sinne aiemminkaan saanu mennä... Pikkuketun logiikka.. 10. hyppy oli sen jälkeen myös ällö kun Nada hyökkäs kesken radan Seran päälle kun olivat tekemässä samaan aikaan keppejä.

Vikana tehtiin mekin keppejä ja treenikaveri kävi sieltä sitten ottamassa 'salaa' verkkoja pois, en ees ite tienny siitä kunnes huomasin että oho! tästähän puuttuu. Mutta Sera ei tullut läpi kuin kerran ja sekin oli mun oma moka. :-) Sera myös ite kaatoi vauhdikkaalla menollaan alusta verkon ja testattiin sitten meneekö, mutta menihän se vaikka oli vain ohjuri, jee! ♥




4 kommenttia:

  1. Hihii, ihana video! Rupes nii hymyilyttään :) Seralla on ainaki kivaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! Joo oli, vaikka olikin loppuajan vähän hölmönä kun Nada kävi päälle, ja hyvin jäi sille mieleen minkä hypyn jälkeen se kävi kun ei suostunu enää hyppäämää.. Nyt on lisätty keppitreenivideoki. :)

      Poista