torstai 11. joulukuuta 2014

Hurjan Hieno Hurtta!

Riemulla hullun ilme ja kännykkä laatu. ♥
Perjantai aamuna pakattiin Riemun kanssa kimpsut ja kampsut ja hypättiin yhdessä kohti etelän junaa! Suuntana Messukeskusta Koira2014 tapahtumaa ja Riemu takaisin äitin hoiviin.
Sera jäi viettämään laatu viikonloppua Joonaksen kanssa kottin. :-)

Junamatka meni odotettua paremmin, olisin odottanut että tuo yksi hajoaa käsiin kunlemmikki vaunu oli täynnä uusia koiria, hajuja ja ihmisiä. Mutta pirpana yllätti ja käyttäytyi erittäin mallikkaasti koko matkan ajan! Onneksi olin ollut lippujen suhteen aikainen lintu ja sainkin meille Riemun kanssa molemmille omat paikat, ei ollut ihan niin ahdasta siis. vaumu oli nimittäin _täynnä_.

Myöskin vaunussa matkustaneet urokset ilmoittivat että Riemusta on tulossa ilo likka, pojat olivat sitä mieltä että neiti on aloittelemassa ekoja juoksujaan! Pirpanaa onkin nyt hajut kiinostaneetkin enemmän kuin ennen ja korvatkin harrastaa mystistä katoamista aina välillä.. Hmm..


Kaunis Ilo. ♥
Asemalla oli äiti meitä vastassa ja sielläkös riemu ja Riemu repesivät. Äiti itki ja Riemu huusi onnessaan kuin mikäkin teurastettava sika. Ei sillä vissiin ollut koti ikävä? Automatkan jälkeen liitokset repesivät taas kun kotona odotti rakas Mörkö. ♥ Blägi ei ollut ihan niin onnessaan Riemun paluusta kuin pirpana itse, arvatenkin se oli heti toisen korvassa roikkumassa, komentamassa ja riekkumassa. Tytöt päättivätkin pistää kunnon rallit sisällä pystyyn, oli sitä kyllä ilo katsella. :-)
Loppupäivä siivoiltiin, häädetttiin sisarukseni ja Blägi viikonlopuksi muualle ja kuumeisesti odotettiin milloinka Ilo sisko, Krista ja Jutta laskeutuisivat maankamaralle taivailta. Pitkään suuniteltu viikonloppu olisi viimeinkin toteutumassa!


Lento oli mennyt kuulemma hyvin ja Ilokin vaikutti siltä että lento oli mennyt erinomaisesti. Näytti lentoboksista ulos tallustellessa hyvinvoivalta. :-)

Kun sisarukset tapasivat olisi Riemu halunnut heti leikkiä ja painia ja syyä vähän korvasta ja, ja.. Ilo oli vähän toista mieltä, se piti heti toisen kuriin kun vähänkin villimmäksi menö yltyi. Riemu näytti kieltämättä hieman pettyneeltä päätökseen. :D muuten siskokset tulivat erinomaisesti toimeen jo heti ensikättelyssä!

Siskoksissa on paljon samaa näköä mutta tsiisus Riemu on kirppu! Se on melkein säälittävän näköinen Ilon rinnalla.
Ilo sisko on kyllä kookas narttu, mutta onhan Riemu kirppu keneen tahansa verrattuna.. :D Serankin vierellä se on selvästi ainakin 3-4cm matalampi ja Serallakaa ei ole säkää kuin 48cm. Muutenhan Sera on myös 'rimpula'.
Luonteeltaan ilo on huomattavasti aikuistuneempi kuin Riemu, riemu taitaa olla semmonen koiramaailman ainanen Peter Pan, joka ei koskaan kasva aikuiseksi. sillä kun ei ole mielessä kuin ruoka, nukkuminen ja LEIKKIMINEN!!


Lauantaina Helsinki Winnerissä oli 8 junnu narttua, Riemulla ei ollut mikään paras päivä ja kehässä se vouhotti vain äitini perään. Ei suostunut ravaamaan tai liikkumaan ollenkaan ja seisominenkin oli aika suuren työn alla. Sunnuntaina voittajassa oli 11 junnua, ja sentään Riemun esiintyminenkin oli hieman parempaa. Liikkumaan se ei vieläkään suostunut kehässä mutta seisominen sentään onnistui.
Molempina päivinä Riemu oli varmasti kaikista kehittymättömin junnu ja se kyllä näkyy molempien päivien arvosteluista elikkäs;

Helsinki Winner, Marit Kärde
"Niukan kokoinen, vielä kesken kehityksen juniorinarttu. Hyvät mittasuhteet ja tummasilmäinen ilmeikäs pää. Kokoon nähden sopiva pään vahvuus, oikea asentoiset korvat. Hieman holvautunut kallon etuosa. Hyvä kaula. Lanneosa saisi olla tiiviimpi. Riittävät etukulmaukset, puutteellinen polvi ja rungon alle jäävät takaraajat. Heikko takatyöntö, reilun pituinen häntä. Vielä pentuvillaisa turkki ja korkealle kohoavat sukat vaikuttavat arvosanaan." JUN-H

Voittaja, Tuula Savolainen
"9kk. Vielä hyvin pentumainen, mittasuhteiltaan lyhyt nuori narttu. Vielä kevyt pyöreäkalloinen pää. Voimakkaat otsaluut. Tarvitsee aikaa kehittyäkseen rungoltaan. Hieman luisu lantio. Tasapainoisesti joskin niukasti kulmautunut kinner ahtaat takaliikkeet. Pentuturkki, hyvät hapsut. Valkoista voisi olla hieman vähemmän eturaajoissa. Sivuliikkeisiin tarvitaan lisää tehoa. Tarvitsee lisää aikaa." JUN-H





Seuraaviin näytelmiin Riemun kanssa tod. näk. kesällä, ehkä pyörähdetään täällä Imatralla pääsiäisnäyttelyssä kun Sera sinne lähtee kuitenkin. Hiljaa hyvä tulee joten saapi nähä mitä tuosta vielä tulee.. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti