keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Satua sadun perään

Torstaina hurautettiin treeneihin, otin Riemun mukaan harjoittelemaan jo pienestä pitäen seinässä odottamista ym. tutustuttiin ja harjoiteltiin myös pienen kanssa putkea. Oli muuten hieno likka kunhan alkujännitykset voitti!
Seran kanssa treenailtiin kontakteja puomilla, käden sennon vaikutusta etäisyyteen, kesken radan haltuunottoa, sekä kujakeppejä jotka neidiltä meni vähän ohi.
Kontaktit alkaa olee ihan jees, sais vaan alkaa ite tarjoomaan niitä! Paikka alkaa ole aika hyvä, ja nokka maassa. Naksuttelu silti jatkukoon.
Kujakepeissä neiti ei ees älynnyt että ne liittyy siihen hommaan jotenkin, luuli että palkka tulee siitä kun vaan juoksee eteenpäi, väliä sitten mistä kohtaa!
Treenattiin myös kaarrehyppyjä 5:llä hypyllä ja niissä nyt ei mitään ongelmaa. Tai pieni ongelma niissökin on niinkuin kaikissa muissakin, eli se kuinka tuo aina kysyy sen luvan. Eli jos lupaa ei ajoissa tule niin ei hyppää. Joten siihen lisää varmuutta ja lisää itsehakeutumista kaikille esteille!


Tehtiin myös tälläistä pätkää, jossa Sera kyllä loisti kun itse töppäilin valssin kanssa. Tai alkuun en edes ehtinyt ekalle rastille kunnolla neitiä ohjaamaan 2. hypylle.  Kun 2. hyppy alko sujumaan itseltäni, alkoikin valssaus kolmoselle tuottamaan ongelmia, jalat kun toimi niin kädet sekos ja sitä rataa. :D Tosi hyvä koordinaatiokyky mulla! Ja kun valssi alko pikkuhiljaa käsienkin kanssa toimimaan mulla, niin jotenkin luulin, että mun ei pidäkkään valssista pyörähtää tolle toiselle rastille, vaan sen sijaan jatkoin suoraan kokoajan juosten Seran linjalle. No, kun koutsi kysy et miks mä sinne juoksen ku se on vaikeempaa ja ei oo pakko, niin alkohan se sit sujumaan. :D
Serallakin nyt jo hyvä motivaatio treenaamiseen, ei oo enään niin yli- tai alivireinen! Malttaa lähdöissäkin olla varastamatta!

Väsyneet autoilija reenien jälkeen!

Treenien jälkeen hurautettiin vielä hakemaan Joonas taas viikonlopuksi tänne minun ja Seran hellyyden kohteeksi! Riemukin muisti et täähän oli tää kiva tyyppi! Oli kuulemma likka kasvanut. :D
 Perjantaina lähdettiinkin Joonaksen ja Seran kanssa siskolleni  Juhannuksen viettoon hänen ja pienen  Leevi-jäbän seuraksi, grillin ja kivinokan kokon merkeissä! Serakin pääsi luvan kanssa nukkumaan sohvalla, sängyssä tai Leevin vieressä. Lauantaina kun tokenimme aamutokkurasta lenkkeilimme, söimme eilisiä tähteitä, niin päätimme lähteä vielä Korkeasaareen! Sera jäi kiltisti siskolleni odottamaan.
Palatessamme n. 3h jälkeen, olin positiivisesti yllättynyt ettei Sera ollut tuhonnut Leevin pehmoleluja yhtään, vaikka niitä siellä levällään olikin. Tuo kun kotona ne teurastaa heti!

Sai sekin vähän herkkuja, tässä vasta alkupala.
 

Ihmisten ateria, nam!


Riemukin on kasvanut oikeasti hiiiiirmuisesti! Eilen kävimme hakemassa vikat rokotuksetkin! Se on vaan niin nätti tyttö! Saas nähä minkälainen hurmuri tuo vielä aikuisena, kröhöm siis isona on. Tollerit kun ei vissiin koskaan aikuistu..
Riemu on nyt n. viikon ontunut sillontällön oikeaa etutassuaan, mutta veikkailtiin että on vain kasvukipuja. Eilen ell. oli samaa mieltä ja/tai että vaan vähän venähtänyt tms. kun kuitenkin noiden isojen kanssa temuaa päivittäin!
Pitää nyt tarkkailla jos alkaa kipuilemaan niin sitten jatkotutkimuksiin.

Pieni jo 16vko ♥

 

 
Tänään käytiin pitkästä aikaa Näksän kanssa tottistelemassa tossa nurmella ja on se vaan niin. ♥ Toisella oli kunnolla motivaatiotakin kun ei ole pitkään aikaan tehty mitään. Seuruukin oli oikein nättiä, oikea paikka ja ei edes poikittanut yhtään. Paikkamakuu nyt oli vähän turhaakin mukana, sen se nyt osaa vaikka unissaan. Olin n. 1,5min piilossa ja ei mitään probleemaa. Jäävät jees, vähän steppaili, mutta ei pahemmin.

Ja pyöräytimpä pari naruleluakin!


2 kommenttia:

  1. Pari parannusehdotusta: lisää lukijat-gadget, muuta fontti selkeämpään ja ota vaikka kommenttien moderointi käyttöön, että saa captchan pois. :) Muuten tykkään hirmuisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukijat-gadget nyt lisätty! Sitä ei aiemmin siksi ollut, kun blogger päätti kettuilla ja ei suostunut sitä sivuilla näyttämään vaikka gadget oli luotu. Captchan olen halunnut pitkään pois, mutta laiskuuttani en sitä ole pois ottanut. :D Fontti vaihdosta maiskuttelen hetken!

      Poista