perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kun kaikki meneekin aivan putkeen!

Kävimme tänään Seran kanssa agiliitämässä, ja nimenomaan liitämässä HSKH:lla. Perseelle potkijana toimi Maija, suuri kiitos hänelle tästä! Sera oli aivan SUPER! Mikä hieno päivä olla ferrarin ratissa. Ja pääsi pieni V8 turboahdettu moottorikin tositoimiin.

Alkuun tosiaan otettiin vain yhtä putkea, ja muisteltiin sitä. No, sieltä se sitten tulikin se pentuajan putki hulluus. Reikäpää mikä reikäpää, mutta tänään loistava reikäpää!


Sen jälkeen otettiinkin 1 putkesta 2 putkeen, ja siinä saikin hioa sitten mun ohjaamista, pari kertaa olinkin vetää turvalleni kun sekosin askelissa, seuraavaksi ohjasin liian myöhään ja sitten meninkin jo punaisen tielle.
No lopuksi saatiin onneksi sekin kuntoon, ja saatiin pari puhasta suoritusta. 
Ihanan nopeasti toi älys mitä haettiin, ja oppi esteiden nimet vaikka alkuun putkeen mentäessä huusinkin ajatuksissani vain tule. Ja kun yhtäkkiä vaihoin putkeen, meni se silti jakeluun! 
Otettiin myös samasta pätkästä pari lähetystä kauempaa, ja nekin meni ihan nappiin! Sera irtosi aivan loistavasti. 

Sen jälkeen tutustuttiin hyppyihin, ja niitä yhdisteltiin sitten putkeen. Kahen hypyn sarjassa Sera aluksi oli mennä päin 2 hyppyä kun hyppäsi niin pitkälle, tämän jälkeen ilmeisesti hieman säikähti ja seuraavilla kerroilla ei hypännyt 2 hyppyä. No hieman avuilla tämä toinenkin meni loistavasti! Sitten otettiinkin se putki tuohon mukaan. Ei mitään ongelmia, paitsi minulla pysyä mukana vaikka ottaisinkin etumatkaa. :)
Viimeisenä tutustuttiin puomiin, ja vaikka olin varma että Sera säikkyisi hieman sitä jos tassut vauhissa lipeäisi, niin ja pyh! Neiti veti sitä kuin mikäkin ammattilainen jo ekalla kerralla kun avustin pallolla ja hihnalla.
Sitä mentiin ees taas rauhassa parikertaa, pentupuomille uskalsin lähettää ihan kunnolla, ja meni kyllä niin nappiin! Nyt kotona vaan kontaktien harjoittelua. 

Valitettavasti kuvia ei retkeltä ole, tai videoita. Kun en tohkeissani tajunnut pyytää Maijaa ottamaan... Heh.

Psst. Joku joka osaa kertoa minulle miksi "Mitä luemme" toiminto ei suostu toimia ilmoittautuu heti! Siis, tuo ei vaan näytä niitä blogeja mitä luemme. Ja poistaakin ne sieltä gadgetista joka kerta, ja vaika lisäisin uudestaan ja tallentaisin vaikka viidesti niin silti blogissa näkyy tyhjänä.. Ja taas kun menen gadgettiin, niin se on tyhjä.. 

Ja kaikenlisäksi blogger kettuilee vieläkin sillä, että en voi liittyä blogeihin lukijaksi. Herjaa vain että jotain yhteyttä ei saatu ja yritä uudelleen.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti