keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Peukut pystyyn

Nimittäin me käytiin eilen HSKH:n alkeisryhmän testitilaisuudessa! Jospa me päästäisiin vihsoinkin kunnolla aloittamaan agility! Puolet hakijoista mahtuu porukkaan, joten 50/50 changet päästä. Omasta mielestä testitilaisuus meni sangen hyvin, joten toivotaan nyt vaan parasta. :)
Siellä testattiin agilityn kannalta varsin olellisia juttuja, esim. koiran leikkimistä ja palkkautumista, ohjaajan ja koiran yhteistyötä ja yhteisymmärrystä, irtoamista, paikallaoloa, muiden koirien ignooraamista ja kontaktin ottoa ja tietty luoksetuloa sekä rinnalla juoksemista.

Huomenna olisi vielä aiheeseen liittyvä luento, eli aloittelevan koirakon treenaaminen. Sinne lähen enemmän kuin innoissaan kuuntelemaan mitä asiaa siellä on! Ja sitten olisikin jo kuulemma ensiviikolla ryhmät selvillä, iiks!

Tänään käytiin korkkaamassa pyöräilykausi loistokelin ja minun kipeiden jalkapohjien takia, jotka eivät kävelystä enään innostuneet 8.5h seisomatyön jälkeen. Kieltämättä oli kyllä aivan ihanaa käydä pitkästä aikaa pyöräilemässä, ei ole yhtään tultu pyöräiltyä sitten kaupunkilaistumisen jälkeen..... Heh. Syytän julkisia.

Serallekkin näytti pyöräily maistuvan ja menikin kuin vanha tekijä. Matkan aikana otettiin 2x5min pysähdystä, milloin neiti sai tehdä välipissat, minä juoda ja hieman ihastella enemmänkin maisemia. Reippailureitiksi päätyi Vantaanjoenlenkki, (Minä päätän reitin niin Sera vauhdin! Reilua!) missä suurimman osan ajasta pystyi neiti jolkottelemaan vapaana pyörän vierellä, kun ei meidän onneksi tullut kuin muutama ihminen vastaan ja niistäkin vain yksi Seran vapaana ollessa. Matkaa tosiaan kertyi n. 9km (Vaikka allaoleva kuva sanoo toista, hups unohimpa kotona jo laittaa sports trackerin päälle...) ja aikaa meni reippaat 50min!

Huippunopeudeksemme ohjelma kertoi huimat 28,7km/h !

AINIIIN! Ilmoitimpa muuten Seran 17.5 Tuomarinkylän vinttikoirakeskuksella pidettävään palveluskoirien erikoisnäyttelyyn. Saas nähdä mitä tulee! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti