sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Vapaa viikonloppu.

Tänä viikonloppuna emme ole saaneet mitään hyödyllistä aikaan! Paitsi ehkä tuo reissu murren murkinaan tänään..

Viionloppu hurahti perjantaina vain löhöillessä ja nukkuessa. Iltalenkiltä jaksoin muutamat kuvat tänne jakaakkin. Lauantaina suuntasimme Seran kanssa päivällä isosiskolleni vahtimaan siskonpoikaani Leeviä. Ja pitihän pikkuisen paras karvaystäväkin ottaa mukaan.
Ilta meni rauhallisesti kaverusten leikkien ja loikoillen yhdessä. Vähän piti Leevin yrittää Serallekkin antaa popparia, kun sitä syötiin samalla katsellen Urhea- leffaa.

Leevin mennessä untenmaille Sera jäi vielä pitkäksi aikaa pojun viereen köllöttelemaan ja vahtimaan, vaikka itse meninkin telkkarin ääreen alakertaan.
Sieltä se sitten vajaan kahden tunnn jälkeen kipitti alas pissahädän potkimana, muuten olisi varmaan ollut siellä vielä silloinkin kun itse kömmin nukkumaan. :)

Väsy punainen. ♥
Yölläkin Leevin itkahdellessa ja yskiessä piti pienen punaisen kömpiä pikkusen viereen turvaksi. Eikä siitä voinut liikkua edes sitten kun toinen oli jo taas nukahtanut, vaikka minä kuinka yritin hissukseen hätyytellä. Hellyttävää, kieltämättä.

Kotimatkalla tänään poikettiinkin sitten Murren Murkinassa ja kuvan lihasäkin lisäksi mukaan lähti reilut nelisen kiloa porsaan kylkiluita. Kyllä taas Serankin kelpaa, kun pakkanen vaan täyttyy herkuista lisää. Loppupäivän löhöilimmekin vain sisällä, kokkasimme ja saunoimme Seran kanssa, oli kieltämättä väsynyt punainen. Rankkaa hommaa tuo lapsenlikkana oleminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti