maanantai 10. maaliskuuta 2014

Siis ihan oikeasti!



Nyt kiukuttaa ja kovaa!! Tuollainen viesti on postilaatikkoomme kilahtanut rakkaalta naapuriltamme tänään. Tämä on jo toinen 'kirjallinen varoitus' ko. henkilöltä. Viimeeksi otti yhteyttä marraskuun lopussa koiriemme yötä päivää jatkuvan haukkumisen takia, ja soitti asiasta myös isäinnöitsijälle. Joka ystävällisesti seslvitti ko. henkilölle kenen koirat täällä oikein haukkuvat. Onneksi olimme kuvanneet koirien kaupunkilaiselämän ensimmäiset yksinoloviikot.  Isännöitsijä soitti meille pari päivää myöhemmin ja tiedusteli asiasta että olemmeko tietoisia koiriemme haukkumisesta ja vastasimme emme. Luulisi että yöllä heräisimme omiemme koiriemme haukuntaan, jotka sänkymme alla nukkuvat. Päivisin emme ole paikalla. No mainitsin isännöitsijälle että meillä on videokuvaa kaikesta, mitä koirat ovat puuhanneet poissaollessamme, ja hänen pyynnöstään toimitimme ne  hänelle katseltavaksi. Kysyin myös taloyhtiömme pj:ltä että onko hän kuullut meiltä haukuntaa, vastaus oli negatiivinen...

Pari päivää meni ja isännöitsijä soitti uudelleen, pahoitteli väärinkäsitystä asiasta. Ja kertoikin että oli soitellut rapun muille asukkaile ja rakkaan naapurimme heräilyille oli löytynyt selitys pari kerrosta ylempää asuvien mäyräkoirien luota. (Jotka haukkuvat edelleen välillä yöllä.) 

Nyt kun viesti oli kilahtanut luukusta sisään kun kotiin tulin, kävelin suoraan (samantien kun olin huomannut suunnattomat ripuli läjät olkkarin ja eteisen lattialla ja lukenut lapun...) toisen naapurimme ja samalla taloyhtiömme pj:n oven taakse  ja soitin oviekelloa. Kysäisin häneltä että oliko koiramme tosiaan olleet rappukäytävässä haukkumassa. Naapurimme vastasi hieman naurellen:  "Siellä ne seisoa toljotti kun ovesta astuin ulos, tervehtivät häntä heiluen minua kun niitä ohjasin takaisin kotiinne. Mutta haukkumista en itse kyllä ainakaan kuullut." 
Kysyin myöskin samalla onko hän kuullut koiriemme haukkuvan muulloin, ja vastasi tähänkin että ei ole kuullut pihaustakaan. Että hän kyllä erottaa pienen ja ison koiran haukun. (viittasi ilmeisesti viime kertaan jolloin haukkujat olikin yläkerran mäyräkoirat) On siis aiheellista epäillä että rakas naapurimme käyttää meitä taas syntipukkina kaikesta mitä kenen tahansa koirat puuhaavat kotonaan.. Lukuun ottamatta sitä että koirat ovat tänään päässeet rappukäytävään kiitos Blägin oven avaustaitojen ja suunnattoman ripulin..

Mutta kaikista eniten kiukuttaa se että tämä henkilö syyttää että Blägi ja Sera olisivat yrittäneet käydä kahdesti ko. herran päälle!!! Siis että mitä?!?! Myönnän että Blägi ja Sera ovat syyllisiä päällekäynnin yritykseen jos sitä on muutama pelokas haukahdus hissin edessä keskellä yötä, kun ko. henkilö tulee ulkoa sisälle ja käy samantien minulle huutamaan  "Vie ne helvetin koirat pois!! Vie nyt ne koirat pois!! Heti!!". Samalla ko. henkilö jatkaa luokseni kävelyä kun itse olen pussiin ajettuna odottamassa hissiä. Jos tämä muutama pelokas haukku tuollaisen jälkeen on koirien yritys käydä päälle niin olkoot.  Mielestäni jos pelkäät koiria tai vihaat, on suorastaan idioottimaista kävellä suoraan syliin sieltä pihalta. Josta varsin selvästi näkee sisälle..

Kiukuttaa niin perkuleesti että edes mahdollisia kirjoitusvirheitä en jaksa noteerata! Pistää niin vihaksi tuollaiset! >:(

19 kommenttia:

  1. Huhhuh! Kuulostaa tosiaan aika oudolta käytökseltä... Eikö naapurit reagoi mitenkään jos selität miten asia oikeasti on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä ko. herraa ei näköjään kiinnosta mitä kukaan sanoo. Ei edes puolueettoman isännöitsijän sana siitä että meidän koirat eivät olleet ne jotka haukkuvat..
      Muut naapurit paijailevat aina koiriamme ja koskaan eivät ole valittaneet meille mistään. Muuten niin ihanat naapurit koko rapussa, mutta sitten seinän takana pitää asua tälläinen suorastaan k*&!pää... :(

      Poista
    2. Meilläkin löytyy seinän takaa vanha pariskunta. He aina vihjailevat Nemon haukkumisesta tms. mutteivat ikinä sano suoraan. Ehkä parempi niin :D

      Poista
  2. Meillä on vastaavia piinaajanaapureita ollut enemmän ja vähemmän. Pahin oli kumminkin ehkä kolmekymppinen nainen joka soitteli poliiseja jatkuvasti ihan soittelemisen ilosta, väitti asunnostamme kuuluvan mm. kirkunaa, itkentää, astioiden paiskomista, vasarointia ym. öisin. Parhaimmillaan emme edes olleet kotona... Naapurit todellakin osaa toisinaan olla rasittavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tätä ennen olemme onneksi asuneet aina omakotitalossa ihanalla alueella, mutta se ei täällä pk-seudulla ole enään oikein mahdollista.. Hah, joo meilläkin tuo on valitellut muille naapureille muuttomme yhteydessä meidän puuhista vaikka mitä, ajalta jolloin olimme edes muuttaneet tänne. Sekä yksi valitus tuli kerran siitäkin kun porasin 3 reikää seinään n. klo 14 lauantai päivänä..

      Poista
  3. No huhhuh,astetta mielenkiintoisempia naapureita sinulla!
    Ite tekisin jo ilmoitusta tuosta naapurista,jos hän väittää jatkuvasti että koirasi tekevät jotain mikä ei pidä paikkaansa niin eiköhän sekin mene jo ainakin johonkin häiriköinti pykälään..?
    Jospa naapurisi jättäisi tuollaiset värkkäämiset pois kun huomautuisia tulisi itseään kohden eikä toisin päin..Ihan itteäkin ottaa päähän tuommoset.. :/
    Mutta tosi kivan oloinen blogi sulla,liityin lukijaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sen toisen 'koirien päälle karkaus yrityksen jälkeen' teki mieli mennä tekemään ilmoitus. Mutta ajattelin sitten että aijää vituttaa vaan enemmän kun en reagoi siihen mitenkään erityisemmin. Nyt kyllä jos vielä vastaavasti käy niin teen kyllä ilmoituksen..

      Poista
    2. Ja kiitos, ei ole ulkoasu ihan valmis vielä. Pientä hiomista kaipaa. :)

      Poista
  4. No kyllä itteäkin ärsyttäisi samassa tilanteessa. Onneksi itse asun omakotitalossa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mei ei harmi kyllä enään.. :D No nyt ei enään onneksi kiukuta niin paljoa, enemmänkin naurettaa kuinka lapsellista tuo käytös on. Edelliseen lappuun ei uskaltanut edes kirjoittaa nimeään, että olisi tietänyt mennä juttelemaan naamatusten. Herra on kummiskin +50v ja lentokapteeni ja menee ja syyttelee meitä ensi kerralla taas ties mistä..

      Poista
  5. Se yrittää savustaa teijät ulos. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Antaa palaa vaan, pitkään saa kyllä savustaa. :D Voisin tulla ensiviikolla kyläilemään jos teille sopii. Tää viikko on vähän täynnä. :)

      Poista
    2. Tervetuloa vaan. :) Mullakaan ei oo näillä näkymin ens viikolla yhtään duunia. :/

      Poista
  6. Olen monesti kuullut tällaisia tapauksia, että kun joku asukas inhoaa jotain naapuria, se yrittää kyllä kaikkensa ulos savustuksessa.. Oon kuullut jopa sellaista, että on syytetty koiran haukkuvan, vaikkei kys. henkilö koiraa omista, että niitä riittää.

    Tsemppiä tympeiden naapureiden takia, onneks ite asun rivarissa, missä koiran vahti haukkuminen ei niin häiritse, kun ei yöllä hauku ja vaan sillon, ku se ei oo varma kuka oven takana on. Enemmän meillä taitaa kissa pitää mökää, ku koira :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan tuokin sepitellyt vaikka mitä. Hieman muuttomme jälkeen oli mennyt naapurillemme sepittämään mitä me olemme asunnossa tehneet. Oli kuulemma kuulunut hirveää pauketta, itkua ja huutoa asunnostamme. Ja tämän jälkeen oltiin täältä lähdetty ovet paukkuen pois.. Ja kaikki tämä tapahtui (kertomispäivästä laskien) n. 2vkoa sitten.. Muuten hyvä mutta asunto oli silloin vielä tyhjillään kun emme olleet vielä tänne muuttaneet.. :D

      Poista
  7. Kerrostaloissa tuntuu olevan aina joku, joka ei jaksa sietää koiria. Olen huomannut, että meidänkin rapussa haukkuu eniten alakerran mäyräkoira. Yksi naapuri on ollut piinaava ja vahti kerran ikkunasta, kun tultiin meidän tollon kanssa lenkiltä. Koira on tosi utelias ihmisiä kohtaan varsinkin tän asuinalueen/korttelin ympäristössä ja halusi silloinkin morjestaa kyseistä kyttääjä naapuria joka tuli periaatteessa myös "syliin" ja alkoi syyllistää meidän jättäneen jätökset pihan kivilaatoille selkäni taakse. Sanoin, että korjaan kyllä koirani jätökset jos ne piha-alueelle jäävät mutten ole ihan dorka ja jätä niitä ympäriinsä. Joskus sama naapuri sattui sopivasti paikalle, kun koiralla oli isompi hätä (teki takapihalle) ja jäi siihen viereen tuijottamaan ja saarnaamaan niiden keräämisestä. Miten samanlaiset naapurit saakaan veren kiehumaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis tämä on ihan pähkähullu tyyppi, kaikenlisäks vissiin joku pöpökammoinenkin. Lentokapteeni ja olevinaan muita 'korkeampi' henkilö, ja silti hyökkää sanallisesti ja melkein fyysisestikkin 15v pikkusikoni kimppuun..

      Poista
  8. Ikävää tollanen "häiriköinnistä" valittava häirikkö :D

    VastaaPoista