sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Ostoksia ja pentupainia



Tänään käytiin shoppailemassa Mustissa & Mirrissä, matkaan tarttui Rukkan söpön pinkki kankainen Mini Comfort talutin ja tilattiin sitten tuollainen pistolukko Rukka Bliss Polar panta, kun ei myymälässä ollut tuota oikeeta kokoa pinkkinä. :) Ja pitäähän nyt panta ja talutin olla sävysävyyn! 

Sattumoisin tuolla M&Mssä oli vielä sunnuntaiset pentupainit niin suurin osa ajastahan siellä meni katteleen pieniä hurjapäitä! Vaikka siellä ei omia mieleisiä rotuja näkynytkään. No tietenkin juuri kun olimme kassalla ja jo maksaneetkin, tepsutteli ovesta sisään pieni sydäntensärkijä. Ei sieltä hennonnut pois lähteä kun pieni söpöläinen napitti heti minua sisään tullessaan. Sydäntensärkijä oli nelikuinen tolleripoika River. ♥
 (Pahoittelen puhelinkuvia!)

Pienellä niiiiiiiiin suuret korvat. ♥

Vähän piti tuijottaa lattialla ollutta chihua.

Seuraava vajaa tunti vierähtikin sitten Riverin omistajien kanssa jaaritellen ja pojan kanssa leikkien. 
Pikuherra oli aivan valloittava, myönnän että ehkä rakastuin. Mutta en ollut kyllä ainoa, raukka seurasi minua kun hai laivaa ja tottelikin paremmin kuin omia omistajiaan. Ihana koipeliini, muistutti aivan Seraa sen koipivaiheessa. ♥ Toinen oli kyllä eri reipas poika, rohkeasti tutustui isompiikin koiriin ja ei säikkynyt rämiseviä pentuaitauksia. Tuli luoksekkin niin nätisti ja iloisesti pyydettäessä. Melkein lähti kotiin mukaan!



Ei sillä, että on oma aina söpöin ja ihanin. 
Tosiaan, meillehän tulee siis perheenlisäystä! ;)



2 kommenttia:

  1. mitämitä, uus pentu? on kyllä lutunen, mutta niinhän ne pentukoirat on vissiin aina.. :D millos tämä pikkutolleri kotiutuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Niinhän noi on aina. :D 2.5 Haetaan penne meille. :)

      Poista